Haberler VIPTEX fashıon

Arya Moda

Arya Moda
MODANIN RİTMİNİ HİSSEDİN

HAKKIMIZDA

20 yıllık kumaş üretim ve ihracat tecrübesini yeni bir boyuta taşımak amacıyla 2016 yılında aile şirketi olarak kurulan Arya Moda firması, ihracat sektörüne yeni bir soluk getirmeyi ve müşterilerine hızlı, doğru, kaliteli ve sorunsuz tedarik sağlamayı hedeflemektedir. Arya Moda kurulduğu günden bu yana %100 ihracata dayalı büyümeyi ilke edinerek örme kumaş, dokuma kumaş ve hazır giyim ihracatı yapmaktadır.

KUMAŞ ÜRETİMİ

Örme kumaşlar: Jarse, polar, interlok gibi temel kumaşların yanı sıra jakarlı, enjekte, melanj ipliği boyalı, düz boyalı ve baskılı, kuşe, pileli kumaşlar gibi fantazi örme kumaşlar da ağırlıktadır.

Dokuma Kumaşlar: Poplin, twill, jakarlı, jorjet, krep, tül, baskılı, kuşe ve özel apreli kumaşlar. Viskon, polyester ve poliamid, koton ve keten doğal kumaşların farklı bileşimdeki iplikleri.

GİYİM

Hazır giyim sektöründe geniş kapasiteli, 'Hazır giyim kalite güvence belgeli' iş ortakları ile çalışmaktayız. Tasarım ofisimizden özel koleksiyon desteği, Türkiye'de endüstriyel üretim, Arya Moda firması kalite kontrol garantisi ile her zaman ihracatlarımızı yapmaktayız.

ÜRÜNLERİMİZ

Arya moda firması her türlü kumaş ve giysiyi uygun fiyatlarla üretmektedir.