Haberler VIPTEX fashıon

Özçimen Textile

dokuma kumaş üretimi
Özçimen tekstil 1939 yılında Ali Özçimen tarafından ipek kumaş dokumaya başlayarak Bursa'da tekstil sektörünün öncüleri arasında yer almıştır.1969 yılında da oğlu Şükrü Özçimen tarafından bir aile şirketi haline getirilerek son teknoloji jakar ve armür makineleri ile bayan dokuma kumaş üretimi yapmaya başlamıştır.

Kurulduğu günden bu yana sürekli gelişim içinde olup, ürün ve hizmet kalitesini her daim geliştirecek standartları yakalamak için uygun makine, ekipman ve kadroya sahip olmayı ilke edinmiştir.

Koleksiyonlarını Arge ve Ürge departmanlarının özenli çalışmalarıyla oluşturarak modanın hızla gelişen trendlerini dünya pazarlarının beğenisine sunmaktadır.

Almanyada Munıch Fabric Start , İngilterede The London Textile Fair ,Fransada Premier Vision , Rusyada Interfabrıc Moscow gibi dünya çapında düzenlenen tekstilin önde gelen fuarlarına katılmaktadır.

Üretiminin büyük bir kısmını başta Avrupa ülkeleri olmak üzere Amerika , Rusya ve Türkiyedeki Avrupaya ihracat yapan firmalara vermektedir.

Müşteri memnuniyetini herzaman ön planda tutmayı ve hiçbir zaman kaliteden ödün vermemeyi, pazar beklentilerinden teknolojik gelişmelere kadar her alanda araştırmacı ve yenilikçi bir firma olmayı kendisine prensip edinmiştir.