Haberler VIPTEX fashıon

DEPAR DERİ

DEPAR DERİ – ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI

Depar, taleplerin çeşitliliğini her zaman göz önünde bulundurur ve sürekli gelişen teknolojiyle tam donanımlı Ar-Ge laboratuvarımızla bu profesyonelliğimizi bir kez daha kanıtlar konumdadır. Firmamız, laboratuvar ortamında üretilen ürünlerin fiziksel ve kimyasal özelliklerini sürekli olarak takip etmektedir. Yeni ürünlerin tasarımları tamamen dijital ortamda yapılır ve müşterilerimize sunulur.

MARKALARIMIZ

FIERA® ; ayakkabı, çanta ve aksesuarlar için poliüretan esaslı malzemeler ürettiğimiz en iddialı markalarımızdan biridir. Pıhtılaşma teknolojisini ülkemize ilk getirenlerden biri olarak her zaman hızla değişen modadan bahsediyoruz. FIERA® suni deriyi hakiki olanın alternatifi olmaktan çıkarmış ve dünyaca ünlü markaların kaynağı haline gelmiştir

ATLAS®; Ülkemizi pıhtılaşma teknolojisi ile ilk tanıştıran firma olmanın gururunu yaşıyoruz. Termoaktif Pıhtılaşma uzmanı olarak firmamız termoaktif frekans, sabit renkler ve ipeksi dokunuş talep eden müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ajanda ve cilt malzemeleri üretimine aralıksız devam etmektedir. 20 yılı aşkın bir süredir alt markamız ATLAS ® her zaman ilk tercih olarak bu sektöre yüzlerce renk ve desenle öncülük etmektedir. Termoaktif ATLAS® malzemeleri ajanda, ciltleme ve ofis nesnelerinin kaplanmasında ve tekstil ek etiketlerinde kullanılmaktadır.

D’LUX®; Depar®'ın en genç markası D'lux® floklu kumaşlar içermektedir. 2000 yılından bu yana siz değerli müşterilerimiz tarafından onaylanan ipeksi yumuşaklıkta ve dayanıklılıkta muhtelif floklu kumaşlar, floklu suni deri, frekans ve flok on flok uygulamaları için floklu pvc üretmekteyiz. Floklu kumaşlarımız oturma gruplarının yanı sıra karartma özelliği olan perdelerde de tercih edilen bir kaplama malzemesidir. Ayrıca ipek süet ve alcantara giysi malzememiz floklama pazarında oldukça ünlüdür.

LEA®; Minimum adette ve minimum teslim süresinde suni deri döşemeye ihtiyacınız varsa, LEA® “Stok Ortağı Programı” sunar. 1 mt'den 500 mt'ye kadar yüzlerce desen ve renk her zaman sevkiyata hazır. LEA® konsepti, butik tip müşteriler ve aynı zamanda stok riski almak istemeyen müşteriler için idealdir. Her 2 yılda bir kreasyonlarımız güncellenecektir, bir LEA® kataloğuna sahip olmak için lütfen satış ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

PRO®; Özel mekanlar için özel suni deri döşeme arıyorsanız PRO ® (kontrak vinil kumaşlar) ihtiyacınızı karşılayacaktır. Bu anlamda ; teknik olarak çok yüksek ve üstelik insan sağlığına da saygılı bu tür kontrakvinil kumaşları ürettilmiştir. Otomotiv ve Yat iç kaplama malzemelerinin en önemli kaynaklarından biri olmaktan büyük gurur duyuyoruz. PRO® kumaşları İngiliz Crib5/7 veya Fransız M1/M2'ye göre dayanıklı, Ftalatsız ve Yangın Geciktiricidir.

CONFEX; CONFEX markası altında sonsuz renk ve desenlerin yanı sıra poliüretan kaplama ve gerçek deri görünümlü pütürlü suni deri giysileri siz değerli müşterilerimize sunduğumuz CONFEX hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün en iddialı markalarından biridir. Profesyonel iş kıyafetleri ve moda sektörü yıllardır ürünlerimize gösterdikleri ilgi ile bizleri gururlandırmaktadır. İnsan sağlığına olan sorumluluğumuzun bilinciyle Ftalat, Azo boyar maddeler veya Ağır metalik ham maddeler kullanmıyoruz. Confex, moda dünyasında gerçek derinin alternatifi değil, bir öncelik haline gelmiştir.