Haberler VIPTEX fashıon

Vivid Tekstil

2020 yılında kurulan Vivid, 2009 yılında kurulan M.I.B Tekstil ana markası altındaki şirketler grubunun bir parçasıdır. Şirketler grubunun kurucusu 25 yılı aşkın süredir bu sektördedir , bu da Vivid Tekstil'i deneyimli bir işletme haline getirmiştir. Vivid Textile tüm bu sektör deneyimlerini ve bağlantılarını hızlı, kusursuz ve yenilikçi kumaş üretimi yapmak için kullanmaktadır

Genç, dinamik ve yenilikçi ekip çalışmasının yönetim anlayışını benimseyen Vivid Textile dünyanın önde gelen giyim markalarına hizmet vermektedir. Çalışanlarına hümanist ve eşit bir atmosfer yaratan firmamız için çalışanların mutluluğunu ön plandadır. Sürdürülebilir bir işte en iyi sonuçların mutlu bir ortamdan geldiğine inanıyoruz.

Trendler ve renkler doğrultusunda Pamuk, Tencel, modal, viskon, polyester, poliamid ve keten ipliklerden karışımlı kaliteli kumaşlar üretiyoruz. Geleceğin Sürdürülebilir üretim ile daha iyi olacağına inanıyoruz. Bu nedenle öncelikli hedefimiz 2025 yılına kadar kumaş koleksiyonumuzun %100'ünü sürdürülebilir kılmaktır. Daha çevreci üretimler hedefine ulaşmak için biz ve üçüncü şahıslarımız daha az enerji kaynağı kullanarak teknolojik altyapı yatırımları yapıyoruz.

Şirketimizde ve tüm taşeronlarımızda insan hakları, iş sağlığı ve güvenliği ve çevre bilincini ön planda tutarız. Çalışma arkadaşlarımızın desteğini her zaman hissetmek için insan hakları politikamızda "çalışan" ifadesini "iş arkadaşı" olarak değiştiriyoruz. Vivid Textile olarak iş arkadaşlarımızla birlikte, sektördeki "hız" ve "müşteri odaklı" kelimelerini yeniden tanımlayan, ayrıcalıklı dokunuşumuzla kadın giyimde önemli bir oyuncu olma hedefimize ulaşmak ve bir "bir" den daha fazlası olmak için buradayız. çözüm ortağı" değil, müşteri deneyimi sürecinin bir parçasıdır.