Haberler VIPTEX fashıon

Uğurluoğlu tekstil

1982 yılında İrfan Uğurlu oğlu tarafından kurulan firmamız kendi öz kaynaklarıyla tekstil sektöründe yer almıştır. Şirketmiz aile şirketi olup, 60 personele sahiptir. 40 dönüm arazi üzerine 6.000 m2 si kapalı alan olan yeni fabrikamızda 1999 - 2000 model 38 adet Somet Thema Süper Excel ve 8 adet Picanol Optimax tezgahlarda üretim yapılmaktadır. Yıllık üretim kapasitemiz 4.700.000 m dir.

Hammadde ihtiyacımızın büyük çoğunluğunu yırtdışından ithal etmekteyiz. 40 gr'dan 400 gr'a kadar her türlü lycralı ve polyviskon başta olmak üzere kumaş dokuma imkanımız mevcuttur. Kumaşlarımızın büyük çoğunluğu boyalı satılmaktadır ve ihracat müşterilerine verilmektedir. Konusunda uzman kadromuzla her türlü kaliteyi garanti etmekteyiz. Müşterilerimize daha iyi ve daha hızlı hizmet verebilmek için boya ve apre tesisi düşünülen yatırımlarımızdandır. Firma olarak her zaman şunu amaçladık ; Ürün kalitemiz arttıkça, gücümüzde artacaktır.

Kalite politikamız ; Mükemmel iş sonuçlarının elde edilmesi için, tüm iş süreçlerinin, tüm çalışanların katılımı ile sürekli iyileştirilmesidir.

Bunu gerçekleştirmek üzere, müşterilerimizin beklentilerini fazlası ile karşılayacağız. Çalışanlarımızı tatmin edeceğiz ve bireysel gelişimlerine olanak sağlayacağız. İşbirliği yaptığımız kurum ve kuruluşların beklentilerini karşılarken yarattığımız katma değeri toplum ile paylaşacağız. Tedarikçilerimizle bir amaç ilkesinde bütünleşeceğiz.

Biz yönetim olarak inanç birliği içerisinde tüm kaynaklarımızı bu yönde kullanacağız.

Poliviskonda kalitenin imzası UĞURLUOĞLU ...