Haberler VIPTEX fashıon

Seryılmaz Tekstil

Hakkımızda

Şirketimiz 1998 yılında Selehattin Malkoç ve Erdoğan Düşer ortaklığında Yılmaz Tekstil olarak kuruldu. 2005 yılında Seryılmaz Tekstil Tic. Ltd. Şti. adını aldı. Halen bu isimle varlığını sürdürmektedir. Kurucularımızın tekstil hayatına 1970'li yıllarda başlamış olmalarının getirdiği deneyimle, şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana sürekli gelişerek tekstil sektörünün öncüleri arasında yerini aldı. Seryılmaz Tekstil kaliteli ve yenilikçi üretim anlayışı sayesinde bulunduğu sektörde önemli bir yer edinmeyi başardı ve bugün ürünlerinin %60'ını dış pazara sunuyor. Ürünlerimizi: Polonya, Rusya, Belarus, İspanya, İtalya, Almanya, Yunanistan, Bulgaristan'ın da içinde bulunduğu birçok ülkeye ihraç ediyoruz.

Bugün alanında tanınmış ve müşterilerimizin güvenini kazanmış bir şirketiz ve bu sorumluluğun bilincinde olarak müşterilerimizin beklentilerini en iyi şekilde karşılıyoruz.

Vizyon ve Misyon

Çalışanlarımıza verdiğimiz değer, ürünlerimizdeki kalite, müşterilerimize sunduğumuz hizmet ve müşteri memnuniyeti bizim ana prensiplerimizdir. Müşterilerimizin yüksek kalitede, özel ve farklı ürünlerle buluşması misyonuyla hareket ederken; ihracat hacmimizi artırarak Türk Ekonomisi 'ne katkıda bulunmak, bizim temel misyonumuzdur.

Hizmetlerimiz

Kaliteli – Hızlı Teslimat

Milyon metrelerle ölçtüğümüz stok kapasitemiz sayesinde, siparişlerinizi miktar gözetmeksizin, aynı özenle hazırlıyor ve en hızlı şekilde adresinize sevk ediyoruz.

Ürün Çeşitliliği

Yüzlerce özgün desen ve renk, özenle hazırlanarak, sezonluk ve tüm yıl koleksiyonları olarak beğeninize sunuluyor.

Akıllı Apreler

AR-GE kapsamında akıllı apre uygulamalarımızı genişletiyor, arzu ettiğinizde siparişlerinize istediğiniz apreyi uyguluyoruz.

Özel Üretim

Arzu ettiğiniz takdirde dilediğiniz deseni sadece size özel olarak titizlikle üretiyoruz.

İnovasyon

Yüzlerce desen, yüzlerce renk ve doku, yenilikçi yaklaşımlarla Ar-GE bölümümüzde tasarlanır. Modayı önden takip eden tasarımcılarımız her zaman sizler için en güncel renkleri kullanarak, en dikkat çekici desenleri hazırlar. Yüzlerce desen, yüzlerce renk ve doku, yenilikçi yaklaşımlarla Ar-GE bölümümüzde tasarlanır. Modayı önden takip eden tasarımcılarımız her zaman sizler için en güncel renkleri kullanarak, en dikkat çekici desenleri hazırlar.

Ürünlerimiz

Stoklu Koleksiyonlar

Pamuk Polyester Koleksiyonu

Bu koleksiyon, pamuk ve polyester ipliklerinin 50/50, 60/40, 70/30 ve 80/20 oranlarında buluşmasından üretilmekte ve ana gruplarımızdan birini oluşturmaktadır. Doğal bir parlaklığa sahip bu grup müşterilerimize zarafet ve sadeliği bir arada sunuyor.

%100 Pamuk Koleksiyonu

Bu gruptaki ürünler, müşterilerimize sınırsız desen ve renk seçeneği sunar. %100 pamuk koleksiyonumuz, siz değerli müşterilerimizin zarafet anlayışına uygun tasarlanarak ekose, çizgili ve düz desenler olmak üzere üç ana grupta toplandı.

Sezonluk Koleksiyonlar

Flam Koleksiyonu

Flam ipliğinden ürettiğimiz bu koleksiyon, her ilkbahar yeni ve özgün desenlerle beğeninize sunuluyor. Renklerini doğadan alan, birbirinden keyifli desenlerimiz, sıcak günlerde rahatlıktan vazgeçmeyenler için doğru seçim.

Flanel Koleksiyonu

Harmandan karışım ipliklerle ürettiğimiz bu koleksiyon, her sonbahar sizler için yenileniyor. Soğuk havalarda stil sahibi olmak artık çok kolay. Sonbaharın hüznü, içinizi ısıtan renklerle güzelleşiyor.