Haberler VIPTEX fashıon

Muratoğlu tekstil

Biz Muratoğlu Tekstil olarak 40 yılı aşkın süredir yün karışımlı paltoluk ve ceketlik kumaşlar üretmekteyiz. En son teknolojiye sahip yeni dokuma makinalarımızla yıllık Üç Milyon metre dokuma kapasitemizle Türkiye'nin önde gelen üretim tesisleri arasındayız.

Yün ve yün karışımlı ürünlerimizin yanında, daha farklı karışımlarda ve gramajlarda koleksiyonlarımız her sezon yenilenmektedir. GRS (Global Recycling Standart), GOTS (Global Organic Textile Standard), OCS (Organic Content Standard), RWS (Responsible Wool Standard), OEKE-TEX standartlarımızla ürünlerimizi güvence altına almaktayız.

Türkiye pazarında markalaşmaya doğru emin adımlarla yürüyen firmamız ihracat alanında da kendine pazar bulabilmektedir. Türkiye'nin önde gelen markalarıyla (Damat, Ramsey, Vakko, Karaca, Yargıcı, Lufian, Beymen, Network, Pierre Cardin) uzun yıllardır çalışmaktayız. Bunun yanında gerek Türk konfeksiyon üreticileri vasıtasıyla gerekse de direk Avrupa'nın ve Rusya'nın bir çok markasıyla çalışmalarımız olmaktadır.

Günün trendini takip edebilmek adına uluslararası fuarlara katılım sağlamaktayız. Texworld (Paris), London Textile Fair (Londra), Munich Fabric Start (Münih), Textile Salon (Moskova), Moddisimo (Porto), Morocco In Mod (Fas), Texhibition (İstanbul)

her yıl kış için geliştirdiğimiz yeni koleksiyonumuzu sergilemekteyiz.