Haberler VIPTEX fashıon

HMK Tekstil

pamuk, viskon, naylon, polyester, liyosel, modal, keten ve farklı karışımlı ipliklerle kumaş
HMK Tekstil, Bursa, Türkiye merkezli bir aile şirketidir. 1951 yılından bu yana kadın bluz ve gömlek kumaşının önde gelen üretici ve ihracatçılarından biriyiz.

Aylık kapasitemiz 1.000.000 metre olup, dokuma üretimimiz ileri teknoloji armürlü ve jakarlı tezgahlarımızda yapılmaktadır. Esnek üretim altyapımız sayesinde pamuk, viskon, naylon, polyester, liyosel, modal, keten ve farklı karışımlı ipliklerle kumaş üretimi yapabilmekteyiz.

Kendi tasarım ekibimiz var. Müşterilerimize yeni kumaşlar sunmak için sürekli olarak araştırma ve geliştirmeye yatırım yapıyoruz.

Boyahanemizde ayrıca müşterilerimizin kalite kriterlerinin karşılanmasını sağlayacak bir laboratuvar bulunmaktadır. Düz boya makine parkuru üzerinde çalışarak çeşitli elyaf karışımları ile yapılan kumaşların boyanması, aprelenmesi ve test edilmesinde her zaman en hızlı hizmeti vermekteyiz.

Ağırlıklı olarak AB, ABD, Rusya Federasyonu, Beyaz Rusya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerine ihracat yapmaktayız. Bu nedenle piyasada uzmanız ve ana müşterilerimiz Inditex group, H&M, C&A , Mango , Stradivarius, Sandro, Lpp , Tesco, Primark , Ulla Popken, Bershka, Jon Adam vb.