Haberler VIPTEX fashıon

V&V Var Tekstil

V&V Var Tekstil
Var Tekstil`in, 2004 senesinde İtalya'daki fabrikaların koleksiyonlarını getirerek başlayan kumaş dünyasındaki yolculuğumuz kısa zaman içinde seçkin kumaş firmaları arasında yer almamızı sağlamıştır.

Firmamız; yurt içinde ve dışında marka olan kumaş fabrikalarının koleksiyonlarının pazarlamasını ve yurt dışındaki son trendlere yönelik, ilgi çekici kumaş kalitelerinin, tasarım ekibimiz tarafından seçilerek, Türkiye'deki işbirlikçilerimizle üretimini gerçekleştirmektedir. Bunun yanında da, kendi özel renklerini belirlemek isteyen ihracatçı konfeksiyonculara ham bez satışı da yapılmaktadır.

Ürünlerimiz arasında en çarpıcı dokuma ve örme kumaşlar yer almaktadır. Ham ve boyalı olarak milyon metrenin üzerinde kumaş kalitemiz depomuzda hazır bulunmaktadır.

İthal gruplarda ise sektörümüzün kuvvetli firmalarıyla işbirliği yaparak bazen beraber yada kendi aramızda ürün takas ve satışlarını gerçekleştirmekteyiz. Bu sayede kendi ithal malımız bitmiş olsa bile müşterilerimizi yarı yolda bırakmayarak kısa sürede ürünlerini temin etmelerini sağlamaktayız.

Sizi de müşterimiz olarak aramızda görmeyi arzular, fuarda standımıza bekleriz.