Haberler VIPTEX fashıon

Ada Denim

Ada Denim
Ada Denim, yenilikçi bakış açısıyla 2005 yılında kurulmuş bir tekstil firmasıdır.

Amacımız, sürekli değişime açık yaklaşım ve tekstil endüstrisinde öncü kumaş geliştirmeleriyle gezegenimiz ve toplumumuz için sürdürülebilir büyüme sağlamaktır.

Ada Denim, iplik boyalı, boyaya hazır, reaktif boyalı, sülfür boyalı, indigo parça boyalı, baskı ve kaplamalı kumaşları en yüksek teknoloji ile harmanlayarak sunar. Yılda iki adet ana koleksiyon çıkartan Ada Denim, istenildiği takdirde müşteriye özel kapsül koleksiyon ve kumaş geliştirmeleri sunmaktadır.

Servis verdiği pazarların başında Almanya, Birleşik Krallık, İspanya ve İtalya olan Ada Denim 'in aylık ortalama satış rakımı 500.000 metredir.

Ada Denim, tekstil endüstrisinde 45 yılın üzerinde deneyimi ve aylık 3 Milyon metre ham kumaş üretim kapasitesiyle Türkiye'nin en büyük üretim tesislerinden biri olan Süzer Tekstil çatısında servis vermektedir.

Kalite standartlarına büyük önem veren Ada Denim, İyi Pamuk Uygulamaları Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard (OCS), Küresel Geri Dönüşüm Standardı (RCS) VE OEKO-TEX® gibi sertifikaları ve SAC HIGG INDEX üyeliğini bünyesinde bulundurmaktır.