Haberler VIPTEX fashıon

HANTAŞ

HAKKIMIZDA

1982 yılından itibaren sanayi ve ticaret faaliyetine başlayan HANTAŞ tekstil ureticisi , tamamen kendisine ait 17.000 mt2 alana yayılmış tam entegre üretim tesisleriyle ülkemizin ve dünyanın önde gelen bay-bayan dış giyim markalarının taleplerini en kaliteli ve hızlı şekilde karşılamaktadır.

HANTAŞ, hergun hizlica gelisen pazarın ihtiyaçlarını ve taleplerini karşılamakla kalmayıp , deneyimli AR-GE kadrosuyla dış giyim sektörüne yön veren öncü kuruluş olma misyonunu da yerine getirmeye özen göstermektedir.

Kaliteyi her zaman ön planda tutan HANTAŞ, nitelikli personeli, geniş satış ağı, etik değerlere bağlılığı, sağlam temeller üzerine kurulmuş bilgi sistemleri ve güçlü finansal yapısıyla sektöründe liderlik pozisyonunu hergeçen gün pekiştirerek sürdürmektedir.

Şirketimiz , 17.000 mt2 kapalı alan fabrikasinda Dokuma, Düz Boya ve Digital Baskı bolumlerinde en son teknoloji makinelerle üretimine devam etmektedir.

DOKUMA BÖLÜMÜ

İtema dokuma makineleri ve Staubli jakar makineleri ile jakarlı dış giyim kumaş üretmekteyiz. Yıllık 7.000.000 mt. üretim kapasitesine sahip olan dokuma tesisimiz, deneyimli AR-GE / ÜR-GE bölümümüz ve profesyonel dokuma üretim kadromuz ile birlikte ülkemizin ve dünyanın önde gelen bay-bayan dış giyim markaları olan musterilerimizin kumaş taleplerini en kaliteli ve hızlı şekilde karşılamaya özen göstermekteyiz.

BOYAHANE BÖLÜMÜ

Dokuma bölümümüzde üretilen kumaşları, son teknoloji Apre makineleri, boyama makineleri ve çok çeşitli kumaş terbiye makineleriyle mamül hale dönüştürüp, müşterilerimize yuksek kaliteyi ve atanan görevi gerçekleştirebilen farkımızı yaşatmaya çalışıyoruz.

DİJİTAL BASKI BÖLÜMÜ

Yıllık 4.500.000 mt kapasiteye sahip son modelMS PRINTING markasinin dijital baskı makineleriyle , kesintisiz güncellenen ve geliştirilen desen tasarimi arşivimizle ülkemiz ve tüm dünyadaki müşterilemize hizmet vermekteyiz.